Rondstamhuis | Ermelo 4 persoons

Rondstamhuis Ermelo
  • Geschikt voor een ontspannen vakantie midden in de Ermelose bossen
  • Geschikt voor groepen
  • Inclusief een sauna en jacuzzi
  • Volledig uitgeruste voorzieningen
  • Ruim gelegen tuin met 2 parkeerplaatsen
  • Gasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi

Geniet in het Rondstamhuis in Ermelo

Het Rondstamhuis is Ermelo een luxe wellness huisje gelegen in de prachtige bossen van Ermelo. De luxe accommodatie is gericht voor 5 personen en beschikt over onder andere over een sauna en jacuzzi. In het Rondstamhuis heb je de mogelijkheid om te ontspannen en volledig tot rust te komen in de natuur. Het wellness huisje is uitgerust met moderne faciliteiten zoals een keuken, badkamer, comfortabele bedden en een zithoek. Het heeft ook een eigen terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de frisse boslucht en de zang van vogels.

De omgeving biedt vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn ook diverse attracties in de buurt, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Dolfinarium en het Paleis Het Loo. Gasten kunnen gebruik maken van gratis Wi-Fi en in het park is het toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Omgeving Ermelo

Ermelo is een prachtige gemeente in de provincie Gelderland, gelegen op de Veluwe. De omgeving van Ermelo is rijk aan natuur, met uitgestrekte bossen, heidevelden en meren. Het is dan ook een populaire bestemming voor liefhebbers van wandelen, fietsen en paardrijden.

Een van de bekendste natuurgebieden in de omgeving van Ermelo is het Speulder- en Sprielderbos, ook wel bekend als het ‘bos van de dansende bomen’. Dit bijzondere bos bestaat uit oude, kronkelende bomen die door de wind en de zon allemaal een eigen vorm hebben gekregen. Het is een prachtige plek om te wandelen en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

In het centrum van Ermelo vindt u gezellige winkelstraten en leuke terrasjes. Ook zijn er regelmatig evenementen en markten, zoals de bekende weekmarkt op dinsdag. In de zomermaanden worden er in Ermelo ook regelmatig festiviteiten georganiseerd, zoals de Ermelose avondmarkt.

Prijs vanaf €480,- (3 nachten)