Hoeveel kost een limousine huren voor een speciale gelegenheid?

Post thumb

Leestijd: 3-5 minuten

Als we het hebben over een limousine dan denken we vaak aan luxe auto’s met pracht en praal. Bekende personen worden in luxe vervoert met een eigen chauffeur. Voor velen een droom om een keer in een limousine te zitten. Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om een limo te huren voor verschillende gelegenheden. Ben jij benieuwd naar meer informatie voor het huren van een limousine? In deze blog vertellen we graag meer over de mogelijkheden en prijzen, zodat jij binnenkort in stijl naar jouw locatie kan rijden.

Voor iedere gelegenheid een limousine 

Wanneer je van plan bent op een speciale manier vervoer te regelen dan kun je ervoor kiezen om een limousine te huren. Zo zijn er mogelijkheden om een limo te huren voor bijvoorbeeld een Gala, luchthavenvervoer, partyvervoer, trouwvervoer, VIP-vervoer, vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest

Voor iedere gelegenheid een gepaste limousine. Om jouw limousine een persoonlijke tint te geven is het ook mogelijk je limousine te personaliseren in jouw gewenste huisstijl met een toepasselijke tekst of reclameboodschap. 

Welke limousines kan ik huren?

Wanneer je weet naar welke gelegenheid je gaat, kun je op zoek naar een gepaste limousine. Zo zijn er veel verschillende limousines in diverse kleuren en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte, zwarte, zilveren of roze limousines. Bepaal aan de hand van het aantal de ruimte die je nodig hebt en kies een geschikte limousine met genoeg ruimte. Een limousine heeft over het algemeen ruimte voor maximaal 8 personen. Heb je toch vervoer nodig voor meer mensen dan is er ook een optie voor om meerdere limo’s te huren!

Limousine online voetbalpoule Limousine binnenkant online voetbalpoule

Vervoer naar verschillende locaties 

Met een limousine kun je naar verschillende locaties vervoerd worden. De chauffeur komt je eerst ophalen op een afgesproken locatie. Vervolgens kun je tijdens de rit genieten van de omgeving onder het genot van een lekker drankje en je favoriete muziek. Zo is het bijvoorbeeld leuk om binnen Nederland naar grote steden te rijden zoals Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven of Nijmegen. Vervoer buiten Nederland is ook mogelijk in overleg.

Limousine prijzen 

Een limousine kun je huren vanaf €195,00. Bijkomende kosten zoals de ritprijs worden berekend aan de hand van de gekozen limousine, tijd en de afgesproken bestemming(en). Een limousine huur je per uur en in de ritprijs zijn de kilometers, chauffeur, verzekering, btw en een fles champagne inbegrepen. In overleg zijn extra faciliteiten ook mogelijk. Uiteraard worden deze extra kosten ook meegenomen in de offerte.

Hoe kan ik een limousine huren? 

Heb je een geschikte limousine gevonden dan kun je eenvoudig een limousine huren met de volgende stappen:

  1. Kies de geschikte limo en klik op de knop ‘gratis offerte’
  2. Vul alle benodigde gegevens in
  3. Klik op offerte aanvragen
  4. Bekijk het offerte overzicht met je gekozen limousines en ingevulde velden
  5. Vul je persoonlijke gegevens
  6. Klik op offerte afronden en er wordt contact met je opgezocht

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag gratis een offerte aan