Een occasion leasen bij DirectLease

Post thumb

Leestijd: 3-5 minuten  21 Februari 2022

Benieuwd wat occasion lease inhoud? In deze blog zetten we de belangrijke punten van een private occasion leasen op een rijtje.

Wat houdt occasion lease in?

Bij een occasion leasen kun je voor een bepaalde periode eenvoudig een jong gebruikte auto leasen. Je gaat hierbij een financiering aan waarbij je een maandbedrag betaald voor het gebruik van één van de auto’s. Een abonnementendienst, maar dan voor je eigen gekozen auto. Tijdens het leasen van een occasion kun je een auto gebruiken voor de termijnen van 12 tot 48 maanden. Bij occasion lease heb je te maken met auto’s die al eens eerder zijn geleased en niet meer dan 4 jaar zijn gebruikt. Deze auto’s zijn goedgekeurd, onderhouden en hebben weinig kilometers op de teller.

Occasion lease aanbod bij DirectLease!

 

Bekijk het gehele aanbod

De voor- en nadelen van occasion lease

Een occasion leasen bij DirectLease kent vele voordelen. De auto’s zijn snel leverbaar, de leasecontracten hebben een korte looptijd (veelal 24 maanden) en deze lease optie is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe auto op basis van de gekozen looptijd.
Daarnaast zijn de occasion auto’s snel beschikbaar, omdat de auto’s vaak uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt met één tot vier weken al in je occasion leaseauto rijden.
Bijkomende kosten zijn in het contract inbegrepen. Hieronder een kort overzicht van de zaken die DirectLease voor je regelt en zijn inbegrepen in het contract.

Inbegrepen in een leasecontract

  • Onderhoud & reparaties
  • Vervangend vervoer voor reparatie of onderhoud
  • Pechhulp voor binnen- en buitenland
  • Verzekeringen (WA en Casco)
  • Wegenbelasting & BTW
  • 12.000 kilometer per jaar (mogelijkheid tot onbeperkt bijkopen)

Bekijk alle voordelen

De brandstof en de eventuele gemaakte verkeersboetes zijn voor eigen rekening.

Waarom leasen bij DirectLease?

Bij DirectLease heb je altijd de beste leasedeals te pakken. Alles is snel eenvoudig geregeld en je hoeft praktisch nergens meer aan te denken. Geen schadevrije jaren vereist,  geen leeftijdsbeperking en je hebt flexibiliteit tijdens het leasecontract. Tussentijdse afkoop is mogelijk. Mocht je door omstandigheden na een jaar je contract willen stoppen dan is dat ook mogelijk. Bekijk dan eens de optie voor shortlease met maandelijkse leasecontracten.

Hoe kan ik een occasion lease aanvragen?

Stap 1. Kies jouw gewenste occasion

Maak een keuze uit één van de beschikbare occasions en bereken jouw maandelijkse leasebedrag. Het leasebedrag wordt bepaald op basis van de jaarkilometrage en de looptijd. Transparant en zo weet je meteen wat je kwijt bent aan je leasecontract.

Stap 2. Gegevenscontrole & acceptatie

Na je keuze van een leaseauto vul jij je contactgegevens in en verstuur je je aanvraag. Op basis van deze gegevens wordt contact met je opgenomen.

Stap 3. De bestelling doorvoeren

Na telefonisch contact geef je je definitieve goedkeuring en kan het contract worden opgemaakt en ondertekend. Zodra dit is gebeurt wordt de gewenste leaseauto besteld.

Stel nu jouw gewenste leaseauto samen!<